addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Notifikasjoner i en asynkron verden og Naturlige brukergrensesnitt

Fundator AS hoster NNUGs augustmøte i sine lokaler i Pirterminalen, mellom Clarion Hotel Brattøra og Pirbadet. Det vil som vanlig bli gratis mat og drikke for deltagere.

Husk å melde deg på slik at vi kan bestille nok mat til alle.

 

Agenda

17:30-18:00 Sosialisering

Servering mat og drikke og geekprat.

18:00-19:00

Notifikasjoner i en asynkron verden - Joar Øyen (Acando)

I moderne web og mobile applikasjoner forventer brukerne å ha samme kontroll og oversikt som i tradisjonelle desktopapplikasjoner. Det skaper noen nye utfordringer for oss utviklere når front-end kjøres på en annen enhet en back-end som igjen typisk kjøres på en annen server en eksisterende kjernesystemer.

I denne sesjonen viser Joar Øyen hvordan slike utfordringer er løst i en moderne web applikasjon fra Lindbak Retail Systems. Du får vite mer om Service Bus for Windows Server, Signal R og Windows Azure Notification Hubs og hvordan disse produktene er satt sammen for å holde brukere oppdatert i en asynkron verden.

19:00-20:00

Naturlige brukergrensesnitt, brukbarhet og Leap Motion - Anders E. Aabakken (Fundator)

Et naturlig brukergrensesnitt er et grensesnitt som er laget for at det skal føles så naturlig som mulig for brukeren. Målet med et naturlig brukergrensnitt er å skape en sømløs interaksjon mellom menneske og maskin, slik at grensesnittet nærmest forsvinner.

I denne sesjonen gir Anders E. Aabakken innledningsvis et raskt innblikk i hva naturlige brukergrensesnitt innebærer. Videre vi ser nærmere på et konkret eksempel, Leap Motion.  Leap Motion er en liten enhet som følger hånd- og fingerbevegelser med høy presisjon, slik at man kan skape et naturlig brukergrensesnitt.

 

Kveldens sponsor er Fundator AS

 

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy