align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfullheartglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Node.js Budapest Message Board › Node.bp December

Node.bp December

Gergely N.
user 73692122
Budapest, HU
Sziasztok,

ne feledjétek, december 11-én várunk mindenkit a következő meetupra aminek most az Élesztő (https://www.facebook.com/elesztohaz­) biztosítja a helyszínt és a kiváló söröket.

Rendhagyó módon csak egy előadás lesz, Rátky Gábor fog egy productionban futó Node-os projektről beszélni, majd a talk után javascriptről sörre váltunk, és a networkingen lesz hangsúly. A terembe 60-an fogunk beférni, ezért arra szeretnénk kérni titeket, hogy updateljétek meetup.com-on, hogy tényleg tudtok-e jönni. Az előadás magyar nyelvű lesz.

Továbbá az eddigi egymás mellett futó nodejsbp/nodebp neveket egységesítettük, és mind githubon/twitteren/meetupon nodebp alatt ertek el minket:


Találkozunk szerdán!
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy