addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Symfony 2 online conference hub @ redpill linpro

 • Jun 22, 2010 · 10:00 AM
 • This location is shown only to members

Join or login to comment.

 • Gunnar L.

  Projector could be better :)

  June 23, 2010

 • A former member
  A former member

  Good start...

  June 22, 2010

 • Daniel André E.

  Heisann. Bare litt informasjon til alle dere som har meldt dere på og som ikke er Redpill Linpro'ere: Visningen vil være på et dertil egnet rom i møte-/kursavdelingen vår, som befinner seg i 6.etg. i Vitaminveien 1.

  I inngangen i første etasje er det bare å si at dere skal til Redpill Linpro, og så ta heisen til 6. Hvis det skulle være tomt i 1ste etasje er det bare å ringe [masked]) så skal vi få sluppet dere inn.

  Det vil bli utlevert bestikkelser i form av mat og drikke.

  June 21, 2010

10 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy