addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Nu vet vi att IEA anser att oljetoppen passerades 2006. Sedan dess har oljeproduktionen legat på en ondulerande platå.

Vi vet inte när den globala produktionen kommer att börja minska men vi vet att energipriserna kommer att stiga i förhållande till priset på arbete (eller att priset på arbete kommer att sjunka i förhållande till priset på energi). Då stiger även priset på naturresurserna - vårt naturkapital.

Vår (dvs mänsklighetens) anpassning till detta - "den stora övergången" - är ett jätteprojekt. Hur ser övergången ut på kort och lång sikt och vad kan göras för det gemensamma bästa? Flera av oss funderar på hur man kan skapa system för samverkan om att skaffa tillgång till jord och skog och till en bra gemenskap.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Välkomna alla oljemedvetna omställare!

What's new

 
Founded Dec 27, 2004
We're about:

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy