addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Jörgen A.

Location:

Stockholm
Hometown: Undersåker

Member since:

February 6, 2008

Hur kommer energiprisstegringen att påverka andra priser?

Hangarfartygen blir dyra

Hur kommer fastighetspriserna i olika delar av landet att påverkas?

Stora städer får kanske problem, men lagom stora förtätningar som investerar strategiskt borde väl bli vinnare. På landsbygden tror jag vi kan se hur fastighetspriser korrelerar ännu starkare med det sociala kapitalet. D.v.s. att endast de bygder som tydligt uttrycker sin vilja/ambition att blomstra också kommer att göra det.

Hur kommer min pension (som idag är placerad på den globala kapitalmarknaden) att påverkas?

Den har jag aldrig tänkt mig att den skulle kunna ge mig något av nämnvärt värde. Min pensionsförsäkring är det jag investerar i mitt lokalsamhälle.

Introduction

Bor i Åredalen Jämtland och använder företaget Fjällbete www.fjallbete.nu som mitt redskap att bidra till en drägligare framtid för barnen.


Member of

Interests

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy