addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Online Marketing Meetup elsö találkozó - Eredmények Mérése - Biztonság

Az Online Marketing Meetup elsö találkozóján 3 témánk lesz:

Értékeljük újra kampányainkat, avagy az attribúciós modellezés a gyakorlatban. Elöadó: Bay Áron, HD marketing, Senior SEM és webanalitika tanácsadó

Honlapjaink biztonsága - Miért és hogyan védjük cégünket. Elöadó: Kollár György, Proyet Kft. Etikus Hacker

Bolti vásárlás és más offline konverziók online mérése - lehetöségek a CRM rendszerekben. Elöadó: Maczkó István, Reklámművek.

Részletek:

Értékeljük újra kampányainkat, avagy az attribúciós modellezés a gyakorlatban:

A Google Analytics már kellő mennyiségű adatot ad vissza arról, hogy a látogatók hányszor és milyen forrásokból jönnek honlapunkra konvertálás előtt. A szektorunktól függően nem feltétlenül az alapértelmezett "az utolsó forrás mindent visz" modell a leghasznosabb, lehet másikkal költséghatékonyabban marketingelhetünk. Nem is beszélve az offline végződő konverziók beillesztéséről vagy a kereszt(eszköz) vásárlásokról.

Honlapjaink biztonsága - Miért és hogyan védjük cégünket:

Lehetséges károk. Hogyan védekezzünk a betörések és kártevök ellen. Mit ellenörizzunk a partner cégeknél.

Bolti vásárlás és más offline konverziók online mérése. 

Online kampányaink nem csak a webáruházak eladások (hirlevél feliratkozás stb.) számát, de a bolt forgalom növelésére is alkalmasak. 
Hogyan mérjük ezeket a konverziókat és hogyan hasznosítsuk az adatokat a CRM rendszereinkben.

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy