addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Open Source Budapest Pages

Az FSF.hu alapítvány és a Magyar Mozilla közösség meetupja a nyílt forrásról és szabad kultúráról.

Célunk a nyílt forrású szoftverek népszerűsítése és találkozási lehetőség biztosítása a nyílt forrású szoftvereket használó fejlesztőknek/felhasználóknak egymással, az FSF.hu alapítvánnyal és a Mozilla közösséggel.

Jelentkezz előadni a kedvenc nyílt forrású szoftveredről az opensourcebudapest kukac gmail com címen! Fejlesztesz valamit, amibe másnak is érdemes beszállni? A szabadon elérhető tudás megváltoztatta az életed? Találtál egy menőbb Emacs billentyűkombinációt a C-x M-c M-butterfly-nál? Meséld el 5-10 percben!

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About Open Source Budapest March 5, 2014 4:09 AM Gabor K.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy