addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Smidig Coaching

 • Feb 8, 2012 · 6:15 PM
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel

Dette er et foredrag i regi av Communities-in-Action 2012 på Radisson Blu Holberg plass. Meld deg også på på Community-in-Action sine websider.

For deg som ønsker å jobbe på smidige team som faktisk fungerer!

Smidige team er selvorganiserte og styres ikke, men de vil trenge hjelp for å komme i gang og for å etablere gode rutiner som muliggjør forbedring og videreutvikling. De behøver gode støttespillere rundt seg som ser hva som pågår og som stimulerer til forbedring uten å ta eierskap til endringen. De trenger en coach.

Meld deg på om:

 • Du er en utvikler i et team som ønsker å jobbe smidig.
 • Du er en produkteier for et smidig team.
 • Du er en linjeleder som ønsker å få enda mer ut av teamene.
 • Du er Scrum Master.
 • Du ikke har en god forståelse for hva coaching er.

Du vil her lære mer om coaching, om det å bruke teknikker som aktiv lytting og om hvordan du kan stille åpne, kraftfulle spørsmål. Vi kommer også til å gå gjennom typiske scenarioer for smidig coaching, både for dere som ønsker å benytte intern såvel som ekstern coach.

Det vil selvfølgelig bli gode muligheter for dialog og interaksjon, og vi vil legge inn noen morsomme øvelser.

Foredragsholder: Sergey Dmitriev og Geir Amsjø.

Sergey Dmitriev er Russland første og eneste Certified Scrum Trainer (Norges andre).
Sergey har jobbet jobber som smidig Coach siden 2005, har vært coach for team som anvender scrum, kanban og lean. Har vært utvikler, team lead, prosjektleder, systemansvarlig (kvasir.no), CTO (zett.no), og jobbet med coaching av over 25 team fra 6 forskjellige land.

Geir Amsjø er Norges første Certified Scrum Trainer. Smidig Coach. Geir har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen i mange ulike roller: Utvikling, prosjektledelse, test, kvalitetssikring og linjeledelse for å nevne noen. Metodikk og prosessforbedring har alltid vært hovedinteressen, og siden 2003 har fokus utelukkende vært på smidig systemutvikling og Lean. Geir er en svært erfaren kursholder og har veiledet/coachet en rekke norske selskaper innen smidig.

Join or login to comment.

 • Niina K.

  Intro var litt lang. Coaching dojo var supergøy. Men alltid så vanskelig.

  February 9, 2012

 • Jan Petter H.

  Coaching var et veldig spennende tema :-) Litt for lang intro før man kom til temaet som vi nok alle satt og ventet på. Førte til at møtet bommet på tiden den trengte.

  February 9, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy