addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bård L.

Location:

Oslo

Member since:

November 13, 2012

Networks

Hva håper du å forbedre i ditt arbeid ved hjelp av smidige metoder?

Kortere tid fra idee til produksjon!

Hvordan definerer du et vellykket prosjekt?

Sluttbruker, utvikler og betaler er fornøyd :-)

Kunne du tenke deg å hjelpe med Oslo XP meetup? Vi trenger hjelp til å tilpasse websidene, til å arrangere møter, til å finne gode lokaler og til å drive debatten på http://forum.smidig.no/. Hva kunne du tenke deg å bidra med?

Ikke akkurat nå...

Introduction

Seniorarkitekt og systemutvikler, mentor innen Java, SOA og Enterprise arkitetur. Mentor for ferske utviklere. Faglig pådriver for raskere og mer effektiv utvikling. Open Source og Commuity- evangelist.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy