addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Geir Harald Brekke B.

Location:

Oslo

Member since:

March 15, 2009

Hva håper du å forbedre i ditt arbeid ved hjelp av smidige metoder?

No answer yet

Hvordan definerer du et vellykket prosjekt?

Utviklingen tar for lang tid fra feil er funnet til løsningen er implementert hos kunden.

Kunne du tenke deg å hjelpe med Oslo XP meetup? Vi trenger hjelp til å tilpasse websidene, til å arrangere møter, til å finne gode lokaler og til å drive debatten på http://forum.smidig.no/. Hva kunne du tenke deg å bidra med?

No answer yet

Introduction

Jeg er Systemansvarlig for et Datavarehussystem hos SEB, der vi blant annet beregner Kredittrisiko i henhold til Basel II regelverket. Det er mye potensiale for forbedring i vår organisasjon, som jeg håper å kunne bidra til med ballast herfra.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy