addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Historien og fremtiden til (Oslo) Extreme Programming (meetup)

From: Johannes B.
Sent on: Monday, March 17, 2014 9:10 AM

Hei

Oslo XP meetup feirer 10 år denne høsten! Vi har holdt det gående jevnt i hele denne perioden med cirka 10 møter i året og opp til 100 deltagere per møte.

Med jevne mellomrom tar vi som organiserer en pust i bakken og ser hva som ligger foran oss. Denne gangen tenkte vi å invitere alle som er med til å være med på diskusjonen og diskutere litt om Extreme Programming også.

Meld deg på ved å gå til: http://www.meetup.com/oslo-xp/events/170335652/

Samtidig har vi reåpnet diskusjonsgrupper på Meetup.com. Jeg har startet med et innlegg om "Hva er Extreme Programming" og er veldig interessert i innspill: http://www.meetup.com/oslo-xp/messages/boards/thread/42686412

Vi forventer noe utskifting i arrangørgruppa i år og trenger innsats fra nye ildsjeler som vil være med å forme Oslos eldste meetups til det de ønsker. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert eller vil vite mer.

 

~Johannes

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy