addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Er personvern på Internett mulig? Privatliv på et overvåket nett

Internet Society Norway Chapter ønsker å invitere til medlemsmøte i ISOC Norge. Vårt første møte er et diskusjonspanel om personvern!

Snowdens avsløringer har synliggjort hva myndigheter mener er nødvendig for å sikre borgerne. Hvordan bør balansen være mellom personvernet og myndighetenes mulighet for å oppdage og etterforske kriminell aktivitet? ISOC Norge har invitert til en dialog om samfunnet vårt, rettstaten, Internett og hvordan vi opplever at disse påvirker hverandre.

Panel

• Gisle Hannemyr (Universitetet i Oslo)

• Jon Wessel-Aas (Den internasjonale juristkommisjon, norsk avdeling; Bing Hodneland advokatselskap)

• Torgeir Waterhouse (IKT Norge; ISOC Norge)

Moderator

• Haakon Bratsberg (Opera Software; ISOC Norge)

Join or login to comment.

8 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy