Sommertreff for Oslo Open Data Forum

Det er sommer det er sol og det er fredag! Hva passer vel da bedre enn å ta et sommertreff for Oslo Open Data Forum og utveksle løst og fast med likesinnede! Vi møtes som vanlig etter arbeidstid men finner oss denne dagen en solfyllt krok på Christiania Torg for å nyte noen velfortjente halvlitere og deler nyheter og erfaringer vi har fått siden sist rundt åpne data og andre spennende temaer med vår fantastisk trivelige gjeng :-)

Kom gjerne tidlig ettersom uteserveringene raskt fylles opp på godværsdager, for denne kvelden blir det ingen faglige innslage utover det hver og en selv bringer med seg. Det vil derfor være en ypperlig anledning til å treffe gamle og nye kjente og kanskje få noen tips på veien om nesten hva det skulle være.

Om det mot formodning skulle skye over eller begynne å regne denne juni-fredagen trekker vi bare et lite steinkast nedover gaten til vårt faste vannhull på Dubliner Pub, så får vi det varmt og tørt mens vi kan fortsette å nyte både selskapet, samtalen og fludiumet.

 

Join or login to comment.

  • Svein-Magnus S.

    Ettersom det både er kjølig og begrenset med sol i ettermiddag sløyfer vi utepilsen og møtes på Dubliner som vanlig. Vi har ikke reservert bakrommet, men finner oss istedenfor et bord i Whiskeybaren. Dere finner fram dit ved siden av hovedinngangen til Dubliner i Rådhusgata, eller fra bakgården til Dubliner. Vel møtt!

    June 17, 2011

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Rafaël

We just grab a coffee and speak French. Some people have been coming every week for months... it creates a kind of warmth to the group.

Rafaël, started French Conversation Group

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy