align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Hackathon med Holder de ord

  • Jun 29, 2012 · 6:00 PM

6.-7. juli skal vi til Paris for å møte andre likesinnede fra hele verden og dele erfaringer på konferansen Open Legislative Data. Vi har også et mål om å ha en mer ferdig versjon av nettsiden klar til Stortinget åpner etter sommerferien, og derfor ønsker vi å ha en real dugnad for å få mest mulig på plass nå før sommerferien.

Vi inviterer derfor alle som har lyst til å være med på Hackathon fredag 29.juni, lørdag 30.juni og søndag 1.juli!

Vi starter på fredag etter jobb kl.18 med å bli kjent, fordele oppgaver/dele inn i team og få satt opp utviklingsmiljø for de som er nye. Vi har ganske mange oppgaver å ta tak i, bla. å få implementert designet slik at siden blir litt mer spennende. Så jobber vi hele lørdag, presenterer resultatene for hverandre før vi går ut og tar noen øl. Vi stiller med mat ila. dagen - lokaler er hos Mesh i 3.etasje i Tordenskioldsgate 3.

De strømmene vi ser for oss å ha/trenger folk som vil bidra på, ser forløpig slik ut (kan bli endret ut i fra hva vi får gjort fremover):

1. Oppsett av hosting/caching 2. Mekking på data - aggrere data slik at vi kan vise det vi vil vise 3. Datavisualisering - legge på grafer etc. som får dataene til å se pene ut 4. Design implementering og sidemaler - kode designet i CSS (designmaler) 5. Få opp blogg (om vi ikke har fått gjort det før hackathonen) Dvs. at vi gjerne vil ha med frontend-folk, men alle er velkomne!

En oversikt over arkitekturen ligger her. Tror du du har noe å bidra med, send oss en mail på [masked] og meld deg på - eller RSVP her på meetupen.

Join or login to comment.

9 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy