addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Høstmøte med Håkon Wium Lie

Det er en stund siden forrige gang vi møttes, men nå er vi tilbake med et nytt og spennende innlegg som dere ikke bør gå glipp av! Den 22. oktober kommer nemlig selveste Håkon Wium Lie for å snakke om sin involvering med åpne data!

Håkon Wium Lie har i to tiår vært en av Norges mest profilerte forkjempere for åpent innhold og åpne data på Internett, så her vil det bli anledning til å høre mye spennende om den jobben han har gjort og de erfaringene han har hatt med åpne data gjennom sin involvering i blant annet W3C og Opera Software.

Håper mange har anledning til å komme!

Join or login to comment.

18 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy