addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Daniel R.

Location:

Oslo

Member since:

June 6, 2011

Hvor finner vi deg på Twitter eller i andre sosiale medier?

No answer yet

Hva slags rolle har du i dag? Er den relatert til åpne data?

Jeg er redaktør for Holder de ord, en organisasjon som har som formål å kartlegge norske politiske partiers løfter og sammenligne disse med partienes stemmegivning og aktivitet på Stortinget og i andre folkevalgte organ. Organisasjonen har videre som formål å styrke den demokratiske debatten og deltakelsen i Norge. Mye informasjon om hva som skjer i politikken finnes tilgjengelig allerede i ulike kanaler, men det er vanskelig å sette seg inn i og få oversikt over for velgerne. Vårt mål er å samle dette på ett sted, og samtidig tilrettelegge den på en slik måte at det blir lettere å engasjere seg i politikk.

Hvilken erfaring har du med åpne data / semantisk web?

No answer yet

Bidrar du til åpne data i Norge i dag? På hvilken måte bidrar du?

No answer yet

Kan du tenke deg å bidra mer i framtiden? Hva kan/vil du bidra med?

No answer yet

Introduction

Redaktør for Holder de ord (http://www.holder...­), en nystartet organisasjon som sjekker om politikerne holder det de lover.


Interests

  • Not yet added

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy