addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ali K.

Location:

Oslo

Member since:

November 12, 2013

Hvor finner vi deg på Twitter eller i andre sosiale medier?

@kvikshaug

Hva slags rolle har du i dag? Er den relatert til åpne data?

Jeg jobber med forvaltning av DNTs kjerneinformasjon som hytter, stier og ruter, fjellområder m.m., samt utvikling av DNTs sentrale websider og medlemsforeningenes lokale websider.

Hvilken erfaring har du med åpne data / semantisk web?

No answer yet

Bidrar du til åpne data i Norge i dag? På hvilken måte bidrar du?

Vi i DNT ønsker å gjøre vår kjerneinformasjon åpent tilgjengelig for alle. Vi arbeider med et nytt prosjekt kalt Nasjonal Turbase som vil forvalte hytter, stier og ruter, områdeinformasjon og mye mer, tilgjengeliggjort via et åpent API.

Kan du tenke deg å bidra mer i framtiden? Hva kan/vil du bidra med?

No answer yet

Introduction

Systemutvikler i Den Norske Turistforening. Pragmatisk programmerer, Linux-entusiast og over snittet glad i den norske fjellheim (ihvertfall blant datanerder).


Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy