addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Ny politisk vaktbikkje søker folk

From: Daniel R.
Sent on: Sunday, October 9, 2011 1:13 PM
Synes du det er for lite fakta i den politiske debatten? Har du lyst til å gjøre det norske demokratiet bedre og samtidig skaffe deg verdifull arbeidserfaring?

Holder de ord er en nystartet organisasjon som gjør det enklere for folk å følge med på hva Stortingsrepresentanter og partier gjør på Stortinget. 

Vi har ambisiøse planer og er på jakt etter prosjektledere til å:
  • Utvikle analysemetoder
  • Analysere partiprogram
  • Jobbe med finansiering
  • Jobbe utadrettet mot media og publikum
  • Bygge nettverk i Norge og i utlandet
  • Organisasjonsutvikling
  • Utvikle tekniske løsninger
  • Utvikle brukervennlig design
Vi søker folk som er initiativrike, med ståpåvilje, og som har lyst til å være med å skape noe helt nytt i Norge. Interesse for politikk og nye medier er en fordel. 

Til gjengjeld tilbyr vi unik erfaring med å bygge opp en organisasjon fra starten av, i tillegg til muligheter for å bygge kontaktnett med spennende miljøer. Noe opplæring vil bli gitt.

For spørsmål, ta kontakt med redaktør Daniel Rees / [address removed] / 99452400. Send en kortfattet søknad til samme adresse. Søknadsfrist: Fortløpende


--
Daniel Rees

[masked]
[address removed]
http://rees.no

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy