addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vedr.: [osloopendata] Veileder + innspill til Difis standardiseringsarbeid

From: Roar M.
Sent on: Wednesday, January 16, 2013 2:14 PM

NRK ansetter nå en rekke applikasjonsutvikler­e som skal tilby tjenester til andre statsinstitusjoner basert på åpne data. De tilbyr mvafritt fordi de er en statsinstitusjon.


--------------------­----------
Den ons. 16. jan. [masked]:51 CET skrev Steinar Skagemo:

>
>Vyrde Oslo Open Data Forum,
>
>
>1)      Difi har nettopp lansert en oppdatert veileder i tilgjengeliggjøring av offentlige data, se: http://www.difi.n...­
>
>
>
>2)      Fredag er høringsfrist for underlagsmateriale til neste møte i Standardiseringsråde­t. En av tingene dere kan gi innspill til er forslaget til prioritering av hva som bør standardiseres.
>http://standard.d...­
>
>Husk at det er verdifullt å få vite om noen er _enige_ i forslaget også, så det kan være verdt å kommentere om så bare for å bekrefte at forslaget er godt ... :)
>
>I tillegg til prioritering for 2013 er det et forslag til en standard for hvordan man skal «samsnakke seg» når man skal etablere elektronisk informasjonsutveksli­ng mellom to virksomheter.
>
>
>Vennlig hilsen,
>Steinar Skagemo
>

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy