Web Meetup Március

A részvétel feltétele az RSVP!

Czár Milán: Miért Ruby On Rails?
Kétségkívül a ROR az egyik leghatékonyabb eszköz a mai trendeknek megfelelő webes alkalmazások fejlesztésére. Azt fogom bemutatni hogyan épül fel, milyen előnyei, hátrányai vannak és röviden szó lesz az üzemeltetési kérdésekről.

Kovács Áron: Git betekintő
A Git verziókezelő alapjai, működése, felhasználási lehetőségei. Előnyei egyéb verziókezelőkkel szemben. Hogyan érdemes használni? Milyen további lehetőségeink vannak?

Affentáller László: Egy keretrendszer bevezetésének története
Néhány évvel ezelőtt technológiai váltáson estünk át, és új platformra kezdtük építeni a munkáinkat. A választás a Zend Frameworkre esett. Előadásomban megosztom veletek a kiválasztás és az átállás menetét, az évek során szerzett tapasztalatokat és hogy mit csináltam volna másképp.

Join or login to comment.

 • Anna N.

  Nincs stream, és 7 óra van irva kezdésnek!

  March 29, 2013

  • Anna N.

   Köszi, szuper!

   1 · March 29, 2013

 • Györkös B.

  Utazás miatt sajnos ma nem megy :(

  March 28, 2013

 • András F.

  A meetup követhető lesz online streamingen is, a http://szalaiusz.hu oldalon, fél 7-től! Nem fogunk éhen-szomjan halni, hiszen a nemron támogatásával ingyen üdítő és szendvics vár minket. A meetup előtt/közben/után pedig beszélgessetek egymással, ismerkedjetek, hiszen ez az egyik legfontosabb cél. Ennek érdekében a meetup után már szokássá vált közös sörözésre invitálnánk mindenkit az Aranyszamár sörözőbe!

  1 · March 27, 2013

Our Sponsors

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy