addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Web Meetup Március

A részvétel feltétele az RSVP!

Czár Milán: Miért Ruby On Rails?
Kétségkívül a ROR az egyik leghatékonyabb eszköz a mai trendeknek megfelelő webes alkalmazások fejlesztésére. Azt fogom bemutatni hogyan épül fel, milyen előnyei, hátrányai vannak és röviden szó lesz az üzemeltetési kérdésekről.

Kovács Áron: Git betekintő
A Git verziókezelő alapjai, működése, felhasználási lehetőségei. Előnyei egyéb verziókezelőkkel szemben. Hogyan érdemes használni? Milyen további lehetőségeink vannak?

Affentáller László: Egy keretrendszer bevezetésének története
Néhány évvel ezelőtt technológiai váltáson estünk át, és új platformra kezdtük építeni a munkáinkat. A választás a Zend Frameworkre esett. Előadásomban megosztom veletek a kiválasztás és az átállás menetét, az évek során szerzett tapasztalatokat és hogy mit csináltam volna másképp.

Join or login to comment.

 • Anna N.

  Nincs stream, és 7 óra van irva kezdésnek!

  March 29, 2013

  • Anna N.

   Köszi, szuper!

   1 · March 29, 2013

 • Györkös B.

  Utazás miatt sajnos ma nem megy :(

  March 28, 2013

 • András F.

  A meetup követhető lesz online streamingen is, a http://szalaiusz.hu oldalon, fél 7-től! Nem fogunk éhen-szomjan halni, hiszen a nemron támogatásával ingyen üdítő és szendvics vár minket. A meetup előtt/közben/után pedig beszélgessetek egymással, ismerkedjetek, hiszen ez az egyik legfontosabb cél. Ennek érdekében a meetup után már szokássá vált közös sörözésre invitálnánk mindenkit az Aranyszamár sörözőbe!

  1 · March 27, 2013

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy