addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Web Meetup Június

CoffeeScript, egy jobb JavaScript-ért
Előadó: Fincza András / Weblapbolt

Nem érezted elég kifejezőnek a JavaScript-et? Mindig belekavarodsz a hosszú kódba? Hiányoztak az osztályok? A CoffeeScript nem igazán programozási nyelv - inkább egy fiatal JavaScript dialektus, melynek segítségével tömörebb, hibamentesebb, egyszóval jobb kódot írhatunk. Előadásomban röviden bemutatom a nyelvet és beszélek a saját tapasztalataimról, arról, hogy milyen egyszerűen sikerült bevezetni a céges workflow-ba és milyen előnyeink származtak belőle.

 

Apache-ról NGINX-re
Előadó: Keresnyei Róbert / Nemron

Az átállás tapasztalatai. Mire és hogyan érdemes NGINX-et használni?

 

Relációs adatbázisok verziókövetése LiquiBase-zel
Előadó: Marics Tamás / Webstar Csoport

Ma már evidens és nélkülözhetetlen eszközök a verziókezelő rendszerek egy szoftverfejlesztés során, ám általában csak a programkód követésére használjuk őket. Méltatlanul kevés szó esik azonban az adatbázisok változásainak menedzseléséről, pedig legalább olyan fontos, mint a kód. Előadásomban bemutatom a LiquiBase-t, egy nagyszerű eszközt a relációs adatbázisok verziókövetésére és refaktorálására, illetve egy általunk fejlesztett grafikus felületet hozzá.

 

A meetup után megtartjuk a szokásos sörözést, de ez egyelőre szervezés alatt van, illetve várjuk az ötleteket is.

Join or login to comment.

  • A former member
    A former member

    Sorry,az asszony mas programot talalt ki nekem

    June 20, 2013

28 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy