addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Web Meetup Január

Helyszínváltozás történt!

A szokásostól eltéröen most az 'A04' jelü, alagsori elöadóteremben leszünk!

Az épületbe ugyan ott kell bejönni, ahol eddig is, de a bejárattal szemben lévö lifttel le kell menni a 'P' betüvel jelzett alagsorba (a lift melletti lépön is le lehet jutni).

A terem pontosan a lifttel szemben van.

Ha valaki nem találna oda, figyelje a kirakott jelzéseket, vagy segítséget kérhet a portástól.

Az elöadások sorrendben:

Egyszerü játékok JQuery-vel 
Elöadó: Antal László

Nemrég találkoztam egy technikával, amivel egyszerüen lehet jQuery-ben játékokat készíteni. Ezt szeretném bemutatni, pár működö játékkal (Labirintus, Bomber, Space Invaders, Aknakeresö). 

Konkurens megvalósítási minták szerverek implementálásánál 
Elöadó: Czár Milán

Webfejlesztöként gyakran kell valamilyen szervert fejleszteni, böviíeni, vagy csak konfigurálni. Az egyik legbonyolultabb feladat a párhuzamos kapcsolatok kezelése, erre fogok módszereket bemutatni. 

A Unity Engine elönyeiröl pár szóban, egy Unity-s projekt managementje
Elöadó: Oletics Zoltán

Elöadásomban igyekeztem az inspirációt múltkori előadónktól, Butchertöl (Mészáros Gábortól) meríteni, és az Ö által lefektetett gondolatfonálon elindulva bemutatni egy igen közkedvelt játékmotort, a Unity-t. Az elöadás második felében kitérek a Unity-hez kötödö projektem managementjére és a kérdésekre, melyeket segített megválaszolni ez megoldás. Az elöadást interaktívan tervezem megtartani, így a beszélgetöpartnereknek a 20 perces intervallumban is örülök :)

Meetdown

Az elöadások után sörözés a Bohemia Sörhonyhán!
(Pécs, Nagy Flórián utca 11.)

Támogatók 

A helyszínt és a technikát most is a Webstar Csoport Kft. biztosítja, míg a finomságokról ezúttal a UX Studio Ltd. gondoskodik.

Join or login to comment.

 • Oletics Z.

  Köszönöm szépen a lehetőséget az elöadásra. Személy szerint jól éreztem magam, remélem a rövidke "sneak-peak" review segített egy kicsit megismerni a Unity képességeit. És szívesen fogadom az építő jellegű kritikát, hogy miről lehetett volna többet beszélni és miről kevesebbet :)

  2 · January 31, 2014

  • Fincza G.

   nagyon motiváló volt az előadásod, szivesen látunk, hogy ha lesz mit demozni már és új tapasztalatokat tudsz majd megosztani :) Az egyik legérdekesebb volt nekem, amikor a Fenyó hozta az első játékukat és a grafikai tervezés tapasztalait (http://www.youtube.co...­), rengeteg oldalról be lehet mutatni egy-egy ilyen projektet, úgyh biztos hasznos információkat tudnál még prezentálni. Kiváncsian várjuk, mi lesz a projektetekből, és szurkolunk :)

   1 · January 31, 2014

  • Oletics Z.

   Köszönöm a bátorító szavakat :)

   January 31, 2014

 • Tamás F.

  Helyszínváltozás történt!
  A leírásban találtok útmutatót!

  2 · January 30, 2014

 • Tamás F.

  Ha valaki esetleg nem fér fel a listára, írja magát waitlistre! Pár széket biztosan tudunk keríteni. ;)

  1 · January 28, 2014

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy