addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lean Startup Poker Tournament

 • Apr 5, 2014 · 9:00 AM
 • Webstar Csoport

A lean startup és a continuous delivery jegyében pókerversenyt fogunk tartani, ahol azonban nem mi játszunk, hanem a programok, amiket aznap írunk! A jutalom a jó hangulat, a finom ebéd, és az új tapasztalatok, amikre a nap folyamán szert teszünk. A helyszínről és az ebédről a Webstar Csoport gondoskodik, de laptopot, működőképes fejlesztőkörnyezetet legalább egy (ízlés szerint több) platformhoz, valamint opcionálisan kedvenc-billentyűzetet és kísérletező kedvet nektek kell hozni.

Előkészületnek, ajánlott olvasmány: leanpoker.org -- ugyanitt beszerezhető a szerver, illetve a kliensek több programozasi nyelvhez. Jelen pillanatban C++, Java, JavaScript, PHP, Python és Ruby kliens van. Ha más nyelvet választanál, ne csüggedj: az oldalon található infók alapján kb 1,5-2 óra alatt bármilyen nyelvhez legyártható.

Ahogy a leanpoker.org-on is olvasható, még nem alakult ki az ideális csapat összeállítás. Létszámtól függően reggel kitaláljuk, hogy lesz a legjobb. Hogy legyen valamilyen elképzelésetek, szerintünk a 4 ember 2 géppel lenne jó, mert így mindenki párban programozhatna, illetve a feladatokat is szét lehetne osztani egymás közt.

Join or login to comment.

 • Keresnyei R.

  Én is támogatom a folytatást.

  April 6, 2014

 • András F.

  Köszi srácok, nagyon jó volt!

  April 6, 2014

 • Kákonyi R.

  Végeredmény?

  April 5, 2014

  • Kákonyi R.

   Köszi, legalább nem lettünk utolsók :)

   April 5, 2014

  • András F.

   Az utolsó session elején NoCo kicsit átvette a második helyet azért tőletek, de a R3T szuperintelligenciamotor­ja végül beindult :)

   1 · April 6, 2014

 • Tamás F.

  Sajnos voltak technikai problémáim, de amint sikerült túltennem magam rajtuk, nagyon élvezetessé vált az esemény! Jók ezek a közös kódolós hétvégék, illetve a Lean Poker is egy izgalmas és érdekes feladat. Örülnék, ha lenne folytatása! :)

  1 · April 5, 2014

 • A former member
  A former member

  Sajnos pont ilyenkor nem leszek Pécsett... Pedig iszonyat jó móka.

  March 30, 2014

13 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy