addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Mini Code Camp

 

Etter en litt treg start i høst, starter vi nå opp igjen med regelmessige mini code camps.

Kom i gang med å programmere scala. For å lære seg å programmere må man rett og slett programmere ofte. Mange jobber ikke med scala til daglig og det ville da vært fint å møte folk i et miljø og praktisert det. Kunnskapsnivå er ingen hindring.
I utgangspunktet har fokuset vært på de som kan litt scala, har lest en bok, men trenger øvelse i enkle eller avanserte språk elementer.

ScalaBin mini code-camps er en blanding av erfarne ildsjeler og mindre erfarne lærevillige, som kun ønsker å programmere og lære nye ting. Jo flere som kommer eller ønsker å bidra jo bedre.

Join or login to comment.

  • Geir A.

    Have been looking forward to this a lot, so will definitely be up for coming next time. Rain check?

    September 27, 2012

2 went

Our Sponsors

  • javaBin

    javaBin bidrar til å dekke utgiftene til meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy