addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Alapítvány: Start!

Bejegyzés előtt áll a Startup Budapest Alapítvány. Ezen a meetupon bemutatjuk az elképzeléseinket, ötleteinket, céljainkat. Támogatókat és önkénteseket keresünk a munkánkhoz.

Keressük az Alapítvány arcát, rendszergazdáját, könyvelőjét, programozóját, tanácsadóját, grafikusát, rendezvény szervezőjét, hostesét, adminisztrációs munkatársát. Bárkit, aki hozzá tud járulni az alapítványunk működéséhez és szeretne velünk osztozni a későbbi sikerekben.

Gyere el, ha szeretnél egy boldog csapathoz tartozni!

Join or login to comment.

 • Lukács K.

  [masked] -ra tudjátok küldeni a Meetupon megbeszélteket.

  February 19, 2013

 • Lukács K.

  Nagy dolgokat fogunk véghezvinni. Köszönöm mindenkinek.

  February 19, 2013

 • Agnes H.

  Sajnos én helyettetek egy csapat influenzavírussal töltöttem az időt. De ha van koncepció, ha tudok csatlakozni - szóljatok.

  February 19, 2013

  • A former member
   A former member

   Jobbulást:)

   February 19, 2013

  • Frigyes K.

   Gyors felépülést, gyere és csatlakozz, mert jó dolgok alakulnak!

   2 · February 19, 2013

 • Bernáth E.

  Kezdetnek egész jó volt. Remek elképzelésnek tartom. Nagy szükség volna egy jól funkcionáló információs és támogató hub-ra.

  2 · February 19, 2013

 • A former member
  A former member

  Jó látni ha egy rendszer beindul. Valami nagy dolognak az elején vagyunk, ami szuper lesz!

  2 · February 18, 2013

 • Agnes H.

  Nagyon kíváncsi vagyok, miben terveztek mást csinálni, mint a jelenleg működő szervezetek - és sokat segítene, ha ezt már a meetup előtt el lehetne olvasni legalább pár szóban. Tudtok mutatni nekem, kíváncsinak valami alapkoncepciót?

  January 20, 2013

  • Agnes H.

   Nagyszerűen hangzik. Érdemes lenne beszélgetni például vele: Sági Miklós (Portalsoft Kft.) - stratuppereknek fejleszt edutainment eszközt. Na meg persze velünk is, tananyagok és oktatás tekintetében :) éppen tegnap csináltunk egy startupper edzőtábort, a startupdate.hu -s Kádas Péterrel és két saját trénerrel.

   1 · January 20, 2013

  • Lukács K.

   A tervek között szerepel. De most alapozni kell. Ha konkrétumot tudok mondani, az elsők között Téged foglak hívni. Hamarosan...

   1 · January 20, 2013

30 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy