addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

sthlm.js Message Board › Startup söker talangfull webbutvecklare (JavaScript / Python / Django)

Startup söker talangfull webbutvecklare (JavaScript / Python / Django)

A former member
Post #: 2
Wussap AB utvecklar en webbtjänst som heter Surftrain, som gör det möjligt för individer och organisationer att guida vänner, followers eller kunder till innehåll på webben genom kollektivt surfande.

För en demo av tjänsten, kika på https://www.surftrain...­

Vår vision är att skapa ett nytt sätt att förmedla och konsumera media på global nivå och vår förhoppning är att du vill vara med på resan från företagets startup-fas till att vi blir ett internationellt framgångsrikt bolag.

ATT JOBBA HOS OSS
Vi erbjuder möjligheter att arbeta med moderna utvecklingsplattformar, spännande tekniska utmaningar som långt ifrån alltid har självklara lösningar och ett gäng riktigt duktiga medarbetare.

I dagsläget består Wussap av sex drivna personer med olika bakgrund som sitter på Kungsgatan i Stockholm.

ROLLEN SOM WEBBUTVECKLARE
Som utvecklare hos oss arbetar du i ett självorganiserande team och är i allra högsta grad med i händelsernas centrum. Arbetsmiljön är dynamisk. Du är involverad i alla delar av systemutvecklingen och i att skapa affärsnytta.

En stor del systemets komplexitet ligger i JavaScript som körs i webbläsaren. Vi hanterar JavaScript som ett fullfjädrat programmeringsspråk för att skapa en storskalig webbapplikation med ett stort antal klienter som kommunicerar i realtid. Utmaningen ligger i att tänja på gränserna för vad som är möjligt att göra i en webbläsare.

DINA KVALIFIKATIONER
Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års branscherfarenhet ser vi att du är en talangfull webbutvecklare med goda kunskaper i bland annat JavaScript, Python och Django.

Kunskapskrav:
* JavaScript och gränssnittet mot Document Object Model (DOM)
* HTML5
* Python och Django

Meriterande men ej obligatoriskt:
* CoffeScript
* MongoDB
* Node.js
* jQuery
* Java
* Automatiserade mjukvarutester
* Unix/Linux
* MySQL
* Delaktighet i open source-projekt

ANSÖKAN
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Skicka din ansökan och CV till claudijo@wussap.com senast 17:e september 2012.

Frågor och mer information
För frågor om tjänsten kontakta Claudijo Borovic på telefon 0709-328479.
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy