addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

sthlm.js Message Board › Java Utveckling

Java Utveckling

A former member
Post #: 5
Java är ett givet val om vill ha stöd för flera operativsystem och syftet med Java har varit “build once – run everywhere”. I teorin så funkar praktik till 100% men i praktiken så funkar inte teorin till 100%. Det krävs en viss eftertanke för att Java kod skall fungera överallt, något som vi på BeeMobile behärskar väl vid det här laget.

Java projekt följs gärna åt av Oracle databaser och förutom J2SE, J2EE, Spring, JBoss, Struts, Hibernate så är vi duktiga på PL/SQL och front-end Javautveckling (JavaScript, Ajax, JSON). Ett till naturligt inslag i BeeMobile’s mjukvaruprojekt är test och testledning som du kan läsa mer om har......

En våra telekomkunder utvecklade ett konfigurationsverktyg (OAM) helt i Java med kopplingar till C++ och Polyhedra (databas på inbyggda system, såsom Enea OSE) med hjälp av sina egna duktiga utvecklare. Efter en kompetensflykt så hade de svårt att hitta någon som kunde ta över och utveckla verktyget vidare och de hittade rätt konsult hos BeeMobile.

En kund som bygger robusta operativsystem samt utvecklingsverktyg fick buggar i sitt Eclipse-plugin (skrivet i Java), som de kämpade med i över ett halvår, lösta på 3 dagar. Vi gjorde även buggfixar i Eclipse opensource community och CDT-projektet (C++ utvecklingsmiljön). Kunden brottades med olikheter mellan olika Linux-varianter, desktop och server varianter av Linux, problem med användning av “native-API:er” på Windows och Sun Solaris.
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy