IMPORTANT - teken petitie. Donner wil 2de paspoort Nederlanders overzee

 • Needs a date

 • Needs a location

 • Minister Donner wil Nederlanders in het buitenland van hun staatsburgerschap beroven als ze een tweede paspoort hebben en het voor kinderen van Nederlandse ouders moeilijk maken om een Nederland paspoort te krijgen. De organisatie Worldconnectors en lokale afdelingen van PvdA, D66 en regeringspartij VVD in de VS hebben een petitie georganiseerd en proberen zoveel mogelijk van de 700,000 Nederlanders in het buitenland te tekenen. Hier is wat meer informatie: http://www.rnw.nl/ned... http://petities.nl/pe...

Join or login to comment.

 • Pieter den H.

  http://nederlanderblijven.com/ "Rutte II rekent af met 14 wetsvoorstellen van Rutte I
  ...
  Wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap
  Met dit voorstel wilde het kabinet de regels voor het verkrijgen van het Nederlanderschap aanscherpen. Zo moesten aspirant-Nederlanders indien mogelijk afstand doen van hun nationaliteit en konden ongehuwde buitenlanders pas na vijf jaar een Nederlands paspoort krijgen. Verder moest iedereen die in aanmerking wilde komen voor het Nederlanderschap minstens het minimumloon verdienen en kunnen aantonen dat hij twee jaar werkervaring heeft of een beroepsopleiding heeft gevolgd...."

  Dit is iets wat al heel lang speelt en nu in ieder geval voorlopig weer van de baan lijkt. Het heeft in ieder geval ook nooit betrekking gehad op diegenen die al meerdere nationaliteiten hadden, maar alleen op toekomstige staatsburgers. Lees meer info op de site.

  February 1, 2013

 • Jeremy G.

  is het belangrijk als ik eerste een Australien (geboren) daarna Nederlander?

  October 26, 2011

Want to go?

Join and RSVP

11 going

Our Sponsors

 • Jans Premium Herbal Liqueur

  Schrobbeler down under!! Discounted drinks. Complimentary drinks.

 • MyDutchConnection

  ad hoc "gezelligheid"

 • Una's

  Food, Drink & Gezelligheid!

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy