addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Velkommen til Bergens eneste samlepunkt for multi-disiplinerte!

Er du av den sjeldne rasen som liker du å tenke utenfor boksen, blir inspirert av hvordan andre tenker og vet at det å designe en god brukeropplevelse handler om så mye mer enn bare tilfredsstillende interaksjon med et produkt. Det handler om mennesker, det handler om hva man ønsker å formidle, hvilke følelser vi ønsker å skape og til hvem vi ønsker å nå.

Vi tenker ikke bare UX, vi tenker i tillegg på brukerens totale branding opplevelse. Vi vet hva som lar seg gjøre og hvordan gjøre det. Vi kan følge hele prosessen fordi vi behersker interaksjonsdesign like godt som grafisk design og kode.

Du har det lille ekstra, du har den lidenskapen for faget som gjør at du på fritiden din gjør det du kan for å bli bedre, du har egne prosjekt og vet at det å dele din lærdom med andre gir deg selv større forståelse. Om du ikke allerede er multi-disiplinert, så har du et sterkt ønske om å bli det.

Dette er Bergens eneste gruppe for dem med en større bredde, de som har en fot i hver leir og som ønsker å treffe andre likesinnede. 

Gruppen ble sommeren 2015 utvidet fra UX-designere til multi-disiplinerte og vil bruke høsten 2015 til å utarbeide et nytt manifest for gruppen, planlegge kommende arrangement og aktiviteter. Bli medlem i dag og gi ditt innspill på hvordan vi best kan få til fantastiske arrangement framover! 

Gleder oss til å høre fra deg!
Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

  • Monica Beate Tvedt founded uxDesign

    on March 6

 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy