addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Do nosu v blatu #vblatu Message Board › Dodatni napotki - Omrežja, Stanford in Silicijeva dolina

Dodatni napotki - Omrežja, Stanford in Silicijeva dolina

Tomaz K.
tomazk
Group Organizer
Lashko, SI
Spoštovani člani meetup-a "do kolen v blatu"

Zaradi lažje organizacije zelo odmevnega predavanja Dr. Jureta Leskovca z naslovom "Omrežja, Stanford in Silicijeva dolina" vse udeležence prosimo, da svojo udeležbo potrdijo tako da se registrirajo in oddajo RSVP za tekoče predavanje.
Prijava je obvezna saj je število mest v predavalnici omejeno. Trenutno na voljo le še 76 mest.

Vse dodatne informacije lahko najdete na http://www.meetup.com/vblatu/events/94164642/­

 

Druženje po dogodku:
Hekovnik (http://hekovnik.com/­) organizira druženje in mreženje ob krajši pogostivi po predavanju, ki bo predvidoma trajalo 1.5h. Vsi udeleženci ste vljudno vabljeni, da se nam pridužite na Teslovi ulici 30 (200m stran od FRI-ja http://hekovnik.com/location/­) v kletne prostore hekovnika.

Spodbujamo mreženje in spoznavanje ostalih udeležencev, tudi s pomočjo storitve Melt.ee (http://www.melt.ee/­). Vpišite svoje tri teme, o katerih se z veseljem pogovarjate. Po predavanju, med druženjem v hekovniku s telefonom odprite melt.ee in sledite navodilom.

 

Tomaž Kovačič, Organizator

tomaz.kovacic@zemanta.com
Powered by mvnForum

Our Sponsors

  • FRI

    FRI prijazno gosti vsa predavanja.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy