align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Decemberi Meetup

Sziasztok!

A szavazás alapján December 10-ére hirdetem meg a következő összejövetelt. Beszéltem Viktorral, ha nem betegszik le, mint múltkor, akkor végre mesél a Red Hatnél szerzett tapasztalatairól. 

Az előadások végén megint lesz pizzázás, így kérem mindenképp jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy tudjuk mennyi pizzát rendeljünk! A pizzázás után a meetup a Gesztenyés sörkertben folytatódik, bár ez mindig így van, szóval vegyétek alapnak, hogy a jövőben minden meetup ott folytatódik.

Előadókat folyamatosan keresünk, akinek van kedve bevállalni egy előadást, kérem írjon a [masked] címre.

Eddigi előadások, a lista folyamatosan fog frissülni:

Hercinger Viktor - Élet Red Hatnél
Az open source világ egyik mérvadó cégénél sok mindent megtapasztaltam. Most te is megtudhatod, milyen az élet egy milliárd dolláros open source cég fejlesztőjének lenni.

Piróth István - Startup és kockázati tőke bemutatása
Az előadásomban a startup és a kockázati tőke alapvető tulajdonságainak rövid bemutatásán túl, saját tapasztalataimról beszélnék, mert mindig a legfrissebb élmények a  legtanulságosabbak.

Sűdy István - Miért csináljunk startupot?
Pár szóban, hogy miért élvezetes egy közösség tagjának lenni, kiknek való a startup élet.


Szervezők

Join or login to comment.

21 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy