addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Március

Üdv minden Meetup Tag,

Március 11-én kedden, este 6-kor folytatódik a Meetup sorozat. Az előadások után ismét lesz pizzázás, és végül a Gesztenyés sörkertben fejezzük be az estét. Kérünk mindenkit jelezze részvételi szándékát, hogy lássuk hány pizzát rendeljünk! 

Témák:

Szombathelyi Béla: Recept kereséstől a vásárláson át...
Rövid bemutató egy egyetemi projekt labor óra alatt elkészült mobilos alkalmazásról, mely segíti a gasztronómia szerelmeseit a különféle ételek elkészítésében, egészen a receptektől kezdve a vásárláson át az elkészítésig. Az előadás az Android alkalmazásfejlesztésre is kitér.

Bodócz Tamás: Hogyan add el magad a piacon!
Szeretnéd tudni mire kíváncsiak a cégek egy állásinterjún? Mik azok a varázsszerek, amelyekkel előnybe kerülhetsz másokkal szemben az IT munkaerőpiacán? Tamás arról fog kicsit mesélni, milyen az asztal másik oldalán ülni.

Smidla József: Unreal SDK bevezető
Bemutatő, hogy milyen módon lehet testreszabni, vagy akár teljesen új játékot írni az UnrealScript segítségével. Zárásként egy kis ízelítő az Unreal Kismet használatából azok számára, akik kódolni kevésbé szeretnek, izgalmas pályákat viszont annál szívesebben készítenének játékokhoz.


Várunk mindenkit!

Meetup Szervezők

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy