addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Leer je klanten kennen d.m.v. A/B testen

Let op: Uitverkocht!

Welke functionaliteit voeg je toe? Hoe moeten design elementen er uit zien? Wat kopiëren we deze week van de concurrent? Hoe werkt een pagina optimaal en hoe kun je dat testen?

Op 27 november vanaf 17.00 uur vertelt Martijn Geerlings van Optimizely wat A/B-testen precies inhoudt, wanneer je er goed gebruik van kunt maken en wat je hiermee zoal kunt toetsen. Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden en uiteraard zoals je van een Webshop Wednesday gewend bent, houden we voldoende ruimte over voor vragen achteraf.

Locatie: Online Dialogue House
Optimizely heeft helaas geen kantoor in Utrecht dus dit keer kunnen we daar niet in de keuken kijken, maar gelukkig heeft Online Dialogue, een organisatie die bedrijven kan adviseren rond A/B-tests, haar locatie aangeboden.

Catharijnesingel 45, Utrecht
Het Online Dialogue House is slechts 250 meter lopen vanaf Utrecht Centraal Station, net buiten Hoog Catharijne en met parkeergarages zoals Moreelsepark, Godebald en Stationstraat om de hoek.

We starten zoals gewoonlijk om 17.00 uur, de presentatie is in het Nederlands, en we houden rekening met interactiviteit.

Voor happen wordt gezorgd!

 

 

 

 

 

Wat je moet weten over Webshop Wednesday

Webshop Wednesday is in de eerste plaats een inspiratienetwerk voor WEBSHOPEIGENAREN, die willen groeien met hun BESTAANDE webshop.

Ben je NET GESTART met je webshop, dan heb je waarschijnlijk niet zoveel aan de avond. De onderwerpen die behandeld worden, gaan uit van webwinkels die al een tijdje bestaan. Misschien komt de Webshop Wednesday nog net iets te vroeg en waarschijnlijk kun je je tijd beter besteden aan het neerzetten van de basis ;)

Ben je E-COMMERCE SPECIALIST, maar geen webshopeigenaar of eindverantwoordelijke voor een webshop? Dan is Webshop Wednesday perfect om een inspirerende avond met een van je klanten (webshopeigenaar) door te brengen. En tegelijkertijd help je ons groeien, een duidelijke winwin-situatie dus. We heten je dan ook - alleen met een wepshopklant - van harte welkom.

Geen NO SHOWS meer

We steken behoorlijk wat tijd en energie in het organiseren van een zo waardevol mogelijke avond. Het is dan ook extra jammer als we een plek voor je reserveren en je komt niet opdagen. Daarom houden we vanaf nu de "No Shows" bij. Heb je je opgegeven via de RSVP, maar kun je op het laatste moment toch niet? Meld je dan ook weer af via de RSVP. Dat kan tot 4 uur voor het begin van de betreffende Webshop Wednesday. Zo voorkom je dat je wordt genoteerd als "No Show". Bij twee "No Shows" word je voor de volgende edities bij aanmelding op de wachtlijst geplaatst en ben je pas welkom als er een stoel over is.

Join or login to comment.

 • Richard Z.

  Beetje teveel promo van Optimizely. Qua inhoud oppervlakkig.

  November 29, 2013

  • Ton W.

   Gezien het feit dat je op je shop VWO en Google Analytics draait + thuiswinkel lid bent, ben je wel de ideale kandidaat om mee te draaien in een test met het thuiswinkel logo: prominenter in beeld, niet op de site, ander logo etc. Doe je mee?

   November 29, 2013

  • Richard Z.

   Ja, ik doe mee. Laat maar weten hoe en wanneer.

   1 · November 29, 2013

 • Hillebrand Y.

  Top

  November 28, 2013

 • Hans van L.

  Erg leuke sessie, boel geleerd!

  1 · November 28, 2013

 • Chemel

  Ben later! Still trying to make it :)

  November 27, 2013

  • Guido J.

   Waar was je nou? :)

   November 27, 2013

 • Steven l.

  Helaas door technische ellende geen live stream dit keer!

  November 27, 2013

 • Bram Van de W.

  Ga het helaas niet redden. Is er een livestream?

  November 27, 2013

 • Lennart H.

  Sorry, haal het toch niet :-(
  Veel te laat afgemeld, ik ga in een hoekje zitten en mij schamen

  1 · November 27, 2013

 • Bert H.

  Kan helaas niet komen door ingelaste bespreking... hoop dat mijn plek nog op tijd kan worden ingenomen. Veel plezier en groeten, Bert

  November 27, 2013

 • Sander B.

  Helaas kan ik ook niet komen ivm onze verhuizing. Jammer, ik ga proberen de livestream te volgen! Is hier een link van?

  November 27, 2013

 • Marthijn van O.

  Ik sta mijn plek graag aan een ander af. Ik volg het via de livestream!

  November 27, 2013

 • Joachim de B.

  Ook ik moet helaas elders zijn. Ik zal virtueel aanschuiven bij de livestream!

  November 27, 2013

 • Jeroen L.

  Ik zou graag deze sessie bezoeken, maar moet elders zijn. Jammer, echt top onderwerp en ik ben ondertussen fan van Optimelizely voor onze shop #aanradert. Had graag nog wat meer inspiratie willen hebben.
  Succes en tot de volgende keer!

  November 26, 2013

  • Steven l.

   Jammer Jeroen, tot een volgende keer!

   November 26, 2013

 • MikevHoenselaar

  Na deze meeting ook vooral aanschuiven bij http://www.searchatnight.nl/

  6 · November 14, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy