Harmonica Meetup Groep Zuid-Nederland Message Board › Uitnodiging mondharmonicaweekend Valkenswaard 14-16 oktober

Uitnodiging mondharmonicaweekend Valkenswaard 14-16 oktober

Viola Barends
user 7567125
Group Organizer
Helmond, NL
Send an Email Post a Greeting


Wil je graag andere muzikanten ontmoeten? Wil je beter leren spelen?

Kom dan van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober 2011 naar jeugdherberg Stayokay in Valkenswaard!!! Zoals ieder jaar organiseren we hier weer een weekend voor mondharmonica- en accordeonspelers. De muziek speelt tijdens het weekend natuurlijk de belangrijkste rol, maar aan gezelligheid zal het zeker niet ontbreken.

Voor bespelers van de bas- , akkoord- en chromatische mondharmonica is er een gelegenheidsorkest dat onder leiding van Ronald Kamminga ( zie ook www.fatamorganamusic.nl ) een aantal nieuwe stukken gaat instuderen. Voorwaarde om mee te kunnen spelen is dat je redelijk goed kunt noten lezen. Er wordt gespeeld in 3 chromatische partijen van verschillende moeilijkheidsgraad (van zeer eenvoudig tot gevorderd) met ondersteuning van bas- en akkoordmondharmonica. Het belangrijkste is hier het plezier van het spelen in orkestverband.

Voor bespelers van de diatonische mondharmonica ( bluesharp) is er na het succes van vorig jaar weer een apart programma. We spelen op een bluesharp in C.

Op zondagmiddag rond 14.00 uur wordt het weekend afgesloten met een presentatie door alle drie de groepen waarbij familie en vrienden van harte welkom zijn.

De kosten voor dit weekend bedragen 100 euro voor NOVAM-leden en 110 euro voor niet-NOVAM-leden. Dit bedrag is inclusief workshops, twee overnachtingen, 5 maaltijden en een kopje koffie of thee tussendoor. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Gelijktijdig met de aanmelding (e-mail aan violabarends@live.nl) kan het inschrijfgeld o.v.v. 20+ weekend oktober 2011 overgemaakt worden op bankrekeningnummer 61 45 69 028 t.n.v. Stg NOVAM Afd. N-Brabant, p/a Mercuriuslaan 2, 5702TN Helmond.

Met muzikale groet,

Viola Barends

Info : violabarends@live.nl­
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Log in

Not registered with us yet?

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy