addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Karijn W.

Location:

Diemen
Hometown: Diemen

Member since:

November 4, 2013

What is your 3D maker fascination?

Een aantal jaar geleden kwam ik thuis van een HCC roboticadag en zeg tegen mijn vrouw: "ik ben verliefd". Dat is niet meer overgegaan ;-).

What sector are you active in? (health, food, automotive, architecture, art, ..)

trainingen endemos

Introduction

IN2TECH verzorgt trainingen, presentaties en workshops 3D-printen. Momenteel ben ik een workshop toegepast 3D-Printen aan het voorbereiden.


Member of 48 other Meetups

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy