addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hans S.

Location:

Haarlem

Member since:

December 3, 2013

What is your 3D maker fascination?

Het fascineert met dat deze technologie gewoon, zomaar, op mijn bureau staat. Maar het zijn ideeën die de deuren openen naar nieuwe mogelijkheden, kansen en toepassingen. Ik vind het bijzonder dat ik betrokken ben bij iets dat nu nog zó klein is, maar straks groter zal zijn dan jij en ik bij elkaar.

What sector are you active in? (health, food, automotive, architecture, art, ..)

Design, kunst & architectuur

Introduction

Hans Strijbos, designer en ondernemer. Richtte onlangs http://www.3dPrin...­ op. In mijn beleving is de techniek al verder dan we zelf beseffen. Maar is het ook een nieuwe industriële revolutie? Laten we het eerst maar 's gewoon gaan doen.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy