What we're about

Adwise is een digital agency met meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digital frontier. Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong. We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. De digitale tijd biedt kansen voor iedereen. Het verzilveren van deze kansen vraagt om een agency die verder kijkt dan morgen en er vandaag al mee aan de slag gaat.

Om professionals te inspireren over innovatieve thema's bieden wij Expert Talks aan. Dit is een 1 uur durende talk om samen met experts van gedachten te wisselen over belangrijke ontwikkelingen binnen verschillende topics.

Upcoming events (5+)

Amazon onmisbaar in jouw e-commerce strategie

Adwise - Your Digital Brain | Utrecht

In o.a. Amerika en Duitsland vindt bijna 1 van de 2 online aankopen plaats via Amazon. Enorm bereik binnen handbereik zou je zeggen, maar dan wel met een goede en professionele Amazon strategie. Deze Expert Talk neemt je in vogelvlucht mee door de wereld van Amazon en geeft je waardevolle insights voor succesvolle verkoop en advertising op dit steeds harder groeiende e-commerce platform. Na afloop van de sessie bieden wij je een lunch aan, waar je samen met specialisten kan napraten over de sessie.

Meer SEO succes met een focus op Search Intent

Adwise - Your Digital Brain | Utrecht

“Waarom rankt HG niet op probleemgerichte zoektermen waar wij de oplossing voor bieden?” Dit was een van de vragen waarmee Robbert Klaassen, Marketingmanager van HG, bij Adwise kwam. Samen met HG hebben we vanaf dat moment een SEO-strategie neergezet waarbij search intent leidend is. Hoe en waarom dit voor HG zo goed heeft gewerkt, ontdek je in deze Expert Talk. Na afloop van de sessie bieden wij je een lunch aan, waar je samen met specialisten kan napraten over de sessie.

Digital commerce in 2025

Adwise - Your Digital Brain | Utrecht

Opkomende digitale technologieën en innovaties zoals AI, voice, blockchain, drones en chatbots zullen het digital commerce landschap de komende jaren compleet gaan veranderen. De rol van merken, retailers en marketplaces zal hierdoor ook in grote mate worden beïnvloed. We nemen je mee door een toekomstvisie, hoe kan het leven van een winkelende consument eruit ziet in 2025. Na afloop van de sessie bieden wij je een lunch aan, waar je samen met specialisten kan napraten over de sessie.

Digital commerce in 2025

Adwise - Your Digital Brain | Utrecht

Opkomende digitale technologieën en innovaties zoals AI, voice, blockchain, drones en chatbots zullen het digital commerce landschap de komende jaren compleet gaan veranderen. De rol van merken, retailers en marketplaces zal hierdoor ook in grote mate worden beïnvloed. We nemen je mee door een toekomstvisie, hoe kan het leven van een winkelende consument eruit ziet in 2025. Na afloop van de sessie bieden wij je een drankje aan en de mogelijkheid vragen te stellen.

Photos (8)