What we're about

De achtste editie van The Passion wordt op donderdag 29 maart 2018 opgevoerd in De Bijlmer (Amsterdam Zuidoost) en wordt live uitgezonden vanaf 20.30 uur op NPO 1.

The Passion vertelt tijdens een groots en uniek muziekevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende artiesten steken dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje aan de hand van hedendaagse Nederlandse popnummers. Net als voorgaande jaren trekt er een processie met duizend mensen en een groot verlicht kruis door de straten op weg naar het hoofdpodium.

Voor meer info zie: www.thepassion.nl/

Waar The Passion stopt, gaat de AfterPassion verder. Op slechts 5 minuten lopen van de locatie waar The Passion wordt opgevoerd organiseert Thuis in Zuidoost een jongerencafé waar wordt teruggeblikt op The Passion en waar ruimte is om na te praten. Kortom: na The Passion ben je hier op de juiste plek!

Vrije inloop tussen 21.30 uur en 23.30 uur in restaurant East Harbour, Hoekenrode 4 (tegenover station Bijlmer Arena). Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Via deze website en onze Facebookeventpagina houden we je op de hoogte!!!

Past events (1)

AfterPassion Jongerencafé

East Harbour

Photos (2)