Past Meetup

save the date - World Retrospective Day

This Meetup is past

43 people went

Location image of event venue

Details

Zdravo svima,

6. februara je svetski dan retrospekcija. :)
http://worldretroday.com/
Mi ćemo se potruditi da to obilježimo na prigodan način tako što ćemo se okupiti na ovu temu.

Odabrali smo da forma ovog meetup-a bude radionica.

Maksimalan broj učesnika je 20, a prijave su isključivo putem google forme: https://goo.gl/forms/Y1sUNW1QOgr3qw6A2 Prijave su otvorene do[masked], a odabrani učesnici će biti obavešteni[masked].

Vođa radionice će biti Dragana Hadžić.

Opis radionice:

Retrospektive pomažu timovima, čak i onim najboljim, da se stalno unapređuju. Radionica je namenjena svim Scrum masterima/coach-evima, članovima development timova, Product ownerima, menadžerima, fasilitatorima koji veruju u to. Bez obzira da li ste zainteresovani da samo isprobate različite oblike retrospektiva, unapredite ih u svom timu, ili se tek upoznajete sa inspekcijom i adaptacijom u agilnom radu, ovo je radionica za vas.

Igraćemo zabavnu igru “Ball point game”, kroz koju ćemo simulirati nekoliko iteracija jednog projekta. Glavni fokus radionice će biti na držanju retrospektiva posle svake iteracije.
Učestvujući u ovoj radionici, imaćemo priliku da prođemo kroz različite faze retrospektiva: set the stage, gather data, generate insights, decide what to do, close the retrospective. Spremite se za eksperimentisanje, jer ćemo za to koristiti varijacije igrica i aktivnosti.

Trajanje radionice će biti maksimalno 3 sata.