Past Meetup

Agile Portfolio Management

This Meetup is past

26 people went

Location visible to members

Details

Agile Portfolio Management is dé manier om wendbaar en flexibel te werken met directie, afdeling, gebiedsteam of programma. Het resultaat:

• inzicht in wat je samen wil en doet

• verbinding tussen mensen, ambities, activiteiten en resultaten

• samen sturen op wat belangrijk is

Met behulp van het Agile Projecten Portfolio ontwikkelt het team inventieve oplossingen. Dit is een eenvoudige en toegankelijke manier van samen werken. ‘Al doende’ blijkt namelijk wat extra focus of versnelling nodig heeft.

Yvonne Willems

De frustraties van de projectplannen die in de la terecht kwamen, het uitblijven van tastbare resultaten bij grote projecten, de oeverloze vergadersessies, de vaak hiërarchische aansturing en het ontbreken van lol/plezier in het werk heeft er voor gezorgd dat Yvonne (https://nl.linkedin.com/in/willemsyvonne) zichzelf is gaan verdiepen in het agile gedachtegoed en is gaan werken voor Scrum Company.

Afgelopen jaar heeft zij veel organisaties en teams begeleid in het opbouwen van agile portfolio's. Graag deelt zij deze avond haar ervaringen en neemt ze jullie mee in de theorie en de praktische uitvoering van het bouwen van het agile portfolio.

Programma

16.15 uur Inloop
16.45 uur Introductie en theorie Agile Portfolio Management
17.20 uur Eten
18.00 uur Presentatie locatiesponsor
18.15 uur Workshop Agile Portfolio Management
19.45 uur Retro bijeenkomst / afsluiting
20.00 uur Drankje / napraten

Let op

De bezoeker is verplicht een legitimatie te overleggen!

Aanmelden en toch weer afmelden? Geen probleem maar... Bij niet tijdig afmelden word je op de wachtlijst geplaatst als de rsvp's vol zijn voor de eerst volgende bijeenkomst waar jij je voor aanmeldt.

RSVPs sluit op 14 september om 18.00 uur. Een afmelding na dit moment wordt gezien als 'no show'.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen.