addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Werkplaats verhalen vertellen

Werkplaats verhalen vertellen is een ontmoetingsplek voor vertellers. Een plek waar we slijpen en sleutelen aan verhalen en een training voor allen die op het gebied van verhalen vertellen zoeken naar een uitwisseling, ontwikkeling en verdieping. Leer hoe je met je verhaal anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!

Neem een  tekst mee van ongeveer 8 minuten. Denk aan een herinnering, een persoonlijk verhaal of een gebeurtenis die indruk op je maakte. Daarnaast kun je ook kiezen uit een gedicht, een fragment/verhaal uit een boek of gewoon voor een onderwerp wat je graag wilt uitlichten.

Voor meer informatie en inschrijven: [masked] of www.marionnagel.nl

Kosten: 55 euro. 

Je inschrijving is definitief door het overmaken van 55 euro naar rekeningnummer NL17 INGB[masked] t.n.v. M.W. Nagel in Amsterdam.


Join or login to comment.

1 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy