addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Workshop Storytelling - de kracht van een goed verhaal

 • to
 • Tugela 85

  Tugelaweg 85, , Amsterdam (map)

  52.354866 4.917702

 • Verhalen vertellen gebeurt overal: op een podium, in de huiskamer, op een feestje, in collegezalen of tijdens bijeenkomsten op je werk. Deze training is voor iedereen die zijn publiek wil boeien. Leer hoe je met je verhaal anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!

  Een goed verhaal gaat verder dan een tekst uit je hoofd leren of je technieken eigen maken. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je materiaal en je publiek. In deze training krijg je dan ook geen kant en klaar handboek, maar ga je op zoek naar wat bij jou past. Want het is prettig luisteren naar iemand die zichzelf is en uitgaat van zijn eigen kracht.

  Ontspanning, improvisatie en samenspel zijn belangrijke onderdelen van deze training. We doen lichaam, adem en stemoefeningen en werken aan spanningsopbouw, timing en bereik. Vaste ideeën over hoe het hoort worden losgelaten. Zo laat je je eigen geluid horen en komt jouw verhaal tot leven!

   Inschrijven en meer informatie: [masked] of www.marionnagel.nl

  Kosten: 45 euro, inclusief btw

  Je inschrijving is definitief door overmaking van 45 euro naar rekeningnummer NL 17 INGB[masked] t.n.v. M.W. Nagel te Amsterdam.

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

1 going

 • Marion N.
  Organizer,
  Event Host

  www.marionnage­l.nl

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy