addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Financial Independence Day - FREE SEMINAR!!

Ik nodig je van harte uit op de informatie-avond over een andere en eigentijdse manier van werken en gezondere leefstijl.

Tijdens deze avond maak je op een ongedwongen manier kennis met "hoe" dit bedrijf sinds 1978 het welzijn (fysiek en financieel)  van miljoenen mensen veranderd heeft in inmiddels  160 landen.

Mensen die kennis maken met dit bedrijf raken laaiend enthousiast. Laat je verrassen op deze gratis lezing. Wellicht is het iets voor jou!

De presentatie zal worden gegeven door Enrico van Duijnhoven die samen met zijn vrouw Dionne een succesvolle bussiness heeft opgebouwd onder de paraplu van dit bedrijf.

Je bent welkom vanaf 19.30u en de presenatie zal starten om 20.00u. In de pauze is er ruim gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen. Wij sluitend de avond af om 22.00u.

De lokatie is gemakkelijk bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en voor de auto is er ruim parkeergelegenheid, die ook nog gratis is. 

Neem gerust nog meer mensen mee, maar laat het mij even weten, want vol = vol!

Tot dan!

Join or login to comment.

 • pavlos

  is this in Dutch only?

  December 1

  • Gwen

   It's in Dutch, but afterwards there is enough time to get information in English

   December 1

1 went

 • Gwen
  Organizer,
  Event Host

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy