Past Meetup

WordSesh Live stream party

This Meetup is past

5 people went

Con Impeto

Congresstraat 40A · Antwerpen

How to find us

a 7min walk from Antwerp Central Station

Location image of event venue

Details

Woensdag 25 juli is er een nieuwe WordSesh, een virtuele conferentie all about WordPress. En in Antwerpen organiseren we een streaming party, mét hallway track!

Alle info over WordSesh vind je op https://wordsesh.com/
+ check het programma: https://wordsesh.com/#schedule

De streaming party gaat door in de Con Impeto Mansion van Veerle en Werner, iedereen welkom. Je kan binnenvallen wanneer je wil voor hoe lang je wil, op voorhand RSVP'en is wel verplicht. Hapjes en dranken worden voorzien, dus un-RSVP aub als blijkt dat je toch niet kan komen.

-----

Praktisch
- Het schedule kan je in onze tijdzone opvragen, het volledige programma loopt van 14:00 tot 02:00 en check welke sessies je zeker wil zien.
- Er kan tot +/- 15p tegelijkertijd meekijken, zet evt in de comments wanneer je zou komen en un-RSVP als je toch niet komt.
- Parkeren op de openbare weg is niet aan te raden (geen plaats). De dichtstbijzijnde parkings zijn Parking Antwerp Zoo en Q-Park Astridplein. Het Centraal Station en Premetrostation Astrid liggen op +/-7min wandelen.

-----

Wie zelf thuis wil kijken, kan dit uiteraard ook. Individuele tickets kan je kopen op https://wordsesh.com/tickets/. En op wordpressbelgium.slack.com, op het #wpantwerp channel is vast gebabbel ;)