What we're about

Acest grup este destinat celor interesati de explorarea unor metode de invatare creative, care abordeaza in principal tema leadershipului si diverse elemente conexe. Indiferent de experienta pe care ai acumulat-o pana in prezent, Atelierele LEADERS reprezinta un element care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau. Fiecare subiect abordat are legatura directa cu nucleul nostru si anume, leadershipul, reprezentand cele mai importante etape in formarea unui lider.

Upcoming events (2)

Cum sa comunici ca leader pentru a fi mai usor inteles

TEHNICI EFICIENTE DE COMUNICARE- astfel incat oamenii din echipa sa isi realizeze mai eficient sarcinile Leadership Meetup isi propune prin aceasta intalnire:  Sa dezvaluim noutati care sa ne ajute in comunicare, astfel incat sa depasim barierele in comunicarea cu angajatii / colaboratorii / clientii;  Sa obtinem printr-o comunicare eficienta rezultate mai bune din partea angajatilor  Sa reducem situatiile tensionate si situatiile in care e nevoie de prea multe discutii in activitatea zilnica sau in derularea unei sarcini.  Sa facem posibil un networking eficient si un schimb de experienta intre participanti;  Sa creeze oportunitatea unui mic dejun de afaceri in care participantii pot stabili noi contacte cu alti leaderi din companii.

Un nou inceput

Needs a location

Sa avem un nou inceput. Dupa cum probabil stiti deja conducerea acestui grup s-a schimbat incepand cu[masked] Va invit sa veniti cu sugestii si recomandari de imbunatatire a activitatii grupului, pentru ca acest grup sa devina cu adevarat util membrilor grupului si sa isi urmeze menirea, aceea de a pune la dispozitie informatiile, cunostintele si experienta, mediul si contextul pentru ca fiecare sa devina un lider mai bun si mai efcient.

Photos (39)

Find us also at