What we're about

Vi kommer dela med oss av hur vi gör för att skapa värde inom vår tech-organisation och vill även byta erfarenheter med andra inom detta område!

Om Avanza:

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi har en kraftig tillväxt som den huvudsakliga utmanaren till de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden.

Vi har ca 860 000 kunder och deras bästa står alltid i fokus – precis som det borde vara. Vår affärsidé är enkel – mer till dig, mindre till banken. Visionen är att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Avanza Tech består av ca 180 personer som tillsammans med våra kunder, vill fortsätta bygga grymma produkter och tjänster för att göra sparande och investeringar enklare, billigare och bättre.

Våra utvecklingsteam har specialiserat sig på olika kundresor, produkter och på vår plattform. Varje team har ett tydligt mission och ett helhetsansvar "end to end". Teamen arbetar autonomnt och ska ha de kompetenser som behövs för att kunna leverera på sitt mission.

Past events (6)

[INSTÄLLT] Designsystem - så har vi byggt det

Avanza

Vår resa mot ett fullskaligt designsystem

Avanza

Infrastructure as code hos Avanza

Regeringsgatan 103

Photos (21)