addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Groei door je meest kansrijke klanten

 • to
 • Kantoor Caramel Business

  Czaar Peterstraat 157, Amsterdam (map)

  52.370995 4.930629

 • In de B2B markt is mond-tot-mondreclame cruciaal, maar weinig bedrijven hebben een strategie om dit te stimuleren, vreemd toch? 

  De eerste Meetup van de B2B Marketing Club in 2017 biedt je een krachtige workshop waar je meest enthousiaste en kansrijke klanten (je superpromoters) en de kansen om met hen te kunnen groeien centraal staan. 

  Wat leer jij in de workshop?

  In deze praktische workshop gaan we in op wie je meest kansrijke klanten, je superpromoters zijn. Hoe kan je zorgen dat je de klantbeleving van je bedrijf kunt verhogen zodat je klant je vaker aanbeveelt en je meer nieuwe klanten door deze kansrijke klanten krijgt? Jasper van Bochove van Caramel Business licht aan de hand van inspirerende voorbeelden toe welke mogelijkheden er zijn om te zorgen dat je klanten nog enthousiaster worden en zorgen voor nieuwe klanten. Je gaat met de andere deelnemers uit de B2B markt ook meteen voor je eigen bedrijf aan de slag.

  Voor wie?

  De workshop is speciaal ontwikkeld voor algemeen en commercieel directeuren en marketing- en salesmanagers van innovatieve B2B bedrijven van 15 tot 50 medewerkers. Mensen met de ambitie om hun organisatie te laten groeien door hun klant centraal te stellen.

  Datum en tijd

  Donderdag 23 februari
  Inloop 19:00
  Start programma 19:30 uur
  Einde programma 21:00 uur
  Aansluitend borrel

  Locatie

  De workshop wordt gehouden op kantoor van Caramel business, Czaar Peterstraat 157 in Amsterdam.

  Aanmelden

  We hebben maximaal 10 plaatsen beschikbaar, de RSVP staat op max. 20, we selecteren de deelnemers indien nodig op basis van het profiel van deelnemers en het antwoord op de vraag over je motivatie. 

  Graag tot 23 februari!

Join or login to comment.

 • Veselina K.

  Ik kan helaas die dag niet er zijn.

  5 days ago

  • Jasper van B.

   Helaas Veselina, graag tot een volgende keer!

   4 days ago

Want to go?

Join and RSVP

14 going

1 spot available

RSVPs close: Feb 21 at 4:00 PM

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy