Past Meetup

.NET Conf 2018: Razvoj multiplatformskog Service Bus rješenja sa .NET Core 2.1

This Meetup is past

3 people went

Location image of event venue

Details

U okviru lokalnog #dotnetconf eventa (https://www.dotnetconf.net/local-events) organizujemo naredni sastanak BLbit user grupe.

Tema: Razvoj multiplatformskog Service Bus rješenja sa .NET Core 2.1

Kroz ovo predavanje imaćete priliku da čujete više o našim iskustvima dok smo razvijali Service Bus rješenje koje radi na više platformi(Linux, Windows).
Uz pomoć prednosti koje donosi .NET Core platforma razvoj ovog kompleksnog rješenja je bilo značajno olakšano. Dođite na predavanje da iz prve ruke saznate više o izazovima koje smo imali i šta smo naučili.

Predavač: Radenko Zec

Radenko Zec je zaposlen u firmi Lanaco iz Banjaluke, gdje radi kao konsultant za razvoj softvera. Ima više od 15 godina stvarnog programerskog iskustva na .NET platformi, tokom kojih je radio na razvoju velikih informacionih sistema koji uključuju klijente kao što su Vlada Republike Srpske, Elektrokrajina, Fond zdravstvenog osiguranja i sl.
Trenutno ga interesuju .NET Core i SPA aplikacije. Radenko je predavao na više od 20 konferencija u zemlji i regionu, kao što su Microsoft Sinergija, Microsoft Windays, Microsoft Network, DevDays, Techdays i sl. Takođe, osvajač je trećeg mesta na prvom Evropskom Silverlight takmičenju, u konkurenciji više od 20 zemalja.
Njegov blog je https://www.radenkozec.com/.

Zahvaljujući sponzorima imamo hranu i osvježenje, kao i stickere :)