addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Foredrag - stressmestring

FOREDRAG: kl 18:00 - 19:00, PRIS: 100 kr

FORDYPNING: kl 19:15 - 20:30, PRIS: 200 kr

Du kan delta på foredraget, fordypningen eller begge deler.

KONTAKT: [masked] for info for å delta via videokonferanse

Vi er mange som opplever økende stress i hverdagen, og som føler oss maktesløse overfor alle tanker, følelser og opplevelser som dukker opp. Kanskje opplever du ekstra mye stress nå før jul og kan kjenne at stresset tar overhånd både på jobb og privat. Det de fleste av oss ikke vet er at du kan trene opp ditt sinn til å ha tilgang på en avslappet, klar og stabil kvalitet som alltid er tilstede, uavhengig av indre og ytre stress. 

I løpet av foredraget og fordypningen vil du bli inspirert til å teste en enkel og effektiv mental trening som hjelper deg til å få økende tilgang på denne kvaliteten i alle livets situasjoner. Du vil oppleve at sinnet faller mer og mer til ro helt naturlig - det er nøkkelen til et meningsfylt liv! Ved å bruke den mentale treningen i din hverdag vil du raskt oppleve en: 

- økt avslapning i kropp og sinn, også på travle dager

- mental klarhet og effektiv løsningsorientering 

- stabilitet og ro i deg selv som gjør det enklere å relatere til alle mennesker i ditt liv

OM OSS

Vi, Nina og Heidi, er de eneste sertifiserte Balanced View trenerne i Norge. Balanced View er en ideell organisasjon med visjon om å støtte mennesker over hele verden til å gjenkjenne en klar, stabil og avslappet kvalitet som er tilstede i ditt sinn uavhengig av indre og ytre stress. Organisasjonen tilbyr en effektiv mental trening og et globalt nettverk som fokuserer på naturlig selvlederskap. Du lærer instinktivt å se klart hvilke løsninger som umiddelbart er til det beste for deg og andre i alle livets situasjoner. Vi elsker å dele åpent og ærlig fra våre livserfaringer og hvordan denne treningen har støttet oss til å mestre stressende tanker, følelser, relasjoner, miljøer og situasjoner. Vi brenner for å bidra til at flere og flere mennesker oppdager sin grunnleggende stabile kvalitet, selv midt i stress. For tiden holder vi løpende kurs i Oslo og via videokonferanse. Ta kontakt med oss for å tilpasse et opplegg som passer for deg eller din organisasjon. 

KONTAKT: [masked]

ARRANGØR: www.balancedview.org/no

Følg oss på Facebook: Balanced View Norway

Hør mennesker fra hele verden dele sine resultater her: 

https://www.balancedview.org/shares

Join or login to comment.

1 went

  • Heidi T.
    Balanced View Trainer,
    Event Host

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy