This Meetup is past

23 people went

Details

Les tecnologies i pràctiques socials de Digital DIY (o "fes-t'ho tu mateix digital") possibiliten el prototipatge i la manufactura de baix cost d'objectes físics a partir d'especificacions digitals.

El dia 6 de juliol debatrem, compartirem coneixement i reflexionarem per entendre millor els seus impactes a totes les àrees de la societat. L'objectiu és preparar recomanacions en aquest àmbit que puguin informar canvis legislatius i polítiques públiques a diferents nivells, des de municipal fins a estatal i europeu.

El projecte europeu Digital DIY (http://www.didiy.eu/) organitza aquesta jornada amb la comunitat entre investigadors, professors i "makers" internacionals i locals. Hi col·laboren el Consorci Digital DIY, Barcelona Activa i el grup de treball de l'ajuntament "Barcelona Col·labora" (BarCola), promotor de procomuns.net i d'aquest grup de meet up.

A banda d'aquesta trobada informal i "pica-pica" per la tarda, al matí del dia 6 també hi hauran una sèrie de tallers de co-creació, d'inscripció oberta.

Més informació per a apuntar-se als tallers del matí: http://www.didiy.eu/cat/digital-diy-community-day-barcelona